Om oss

Den här sidan ska fungera som en källa för dig att ösa ur. Vi vet att många har frågor om bygg och om olika renoveringar. Hur målar man en fondvägg, hur kapar man lister, hur byter man fönster och vilka verktyg behöver man för att lägga in ett nytt golv?

Vi kommer här att gå igenom vanliga projekt från start till mål och presentera allt från kostnader vidare till vanliga misstag att undvika. Vi som skriver är erfarna byggare och vi vill föra vår kunskap vidare. Sverige bygger som aldrig förr och det är på det stora hela väldigt roligt. Detta sett till att vi prioriterar våra hem på ett tydligare sätt.

Det finns emellertid också avigsidor med detta. Kan du verkligen bygga, får du verkligen göra det du planerar – och vad händer om du gör fel? Många är inte medvetna om vilken tid det tar att renovera. Man förväntar sig att det ska fungera lite som på ett tv-program, men glömmer bort att man själv inte har ett koppel av hantverkare som står redo att hugga in så fort kameran slocknar. Vi vill här bredda kunskaperna och visa när det är läge att kalla i professionell hjälp.

Här kommer vi även att titta närmare på olika lösningar som kan förenkla livet för dig som villaägare. Vilken ny teknik kan sänka dina kostnader och samtidigt göra vardagslivet enklare? Vi har svaren! Välkommen.