Kategorier
Golv

Industrigolv i Stockholm håller länge

När man ska lägga ett stort golv som tål belastning, stötar och olika kemikalier så väljer man ett industrigolv i Stockholm eftersom det håller i många år och det är lättskött och lättstädat.

Ska man lägga ett stort golv så låter det kanske inte så roligt med ett industrigolv, men industrigolv har förändrats. Nu är golven blanka, vackra och behagliga att gå på. Ett modernt industrigolv i Stockholm kan med fördel användas på många ställen eftersom de går att få i olika färger och de ser fina ut.

Ett golv måste ju tåla ganska mycket på lager, i verkstad och i industri. Man kör med truck och pallyftare och det är tunga laster som ska in och ut ur lokalerna. Inom tillverkningsindustrin kan det dessutom finnas olja och kemikalier som hamnar på golven och då måste de tåla det utan att bli fula eller förstörda.

Ett industrigolv kan finnas i allt från ett galleri till en ankomsthall.

Det som gör golven så tåliga och lättskötta är att de är tillverkade av kvalitativa produkter i epoxi, polyuretan och vinylester. De är dessutom fogfria vilket gör dem extra lättskötta och lättstädade. Det finns inga sprickor som kan samla damm och smuts och inga fogar som kan trasas upp.

Väljer man en erfaren leverantör av det fogfria industrigolvet så vet man att det kommer att hålla i många år. De som lägger golven gör ett gediget underarbete för att se till att det finns en stabil grund för golvet innan golvmassan hälls på.