Kategorier
Måleri

Målare i Uppsala fixar barnrummet

Att göra om ett barnrum till ett rum med mer tonårskänsla är ett steg i barnets liv. Ta hjälp av en målare i Uppsala för att få tapeterna på rätt plats.

När barnen börjar bli stora är det dags att göra rummet till ett tonårsrum. De gulliga nalletapeterna till det det nyfödda pyret passar inte lika bra längre. Plötsligt är det svart, fräckt och coolt som gäller. Här gäller det att vara smart som förälder. Många gånger blir barnens rum kontor eller gästrum när de flyttat hemifrån. Bestäm därför att man som förälder har veto när det handlar om de tapeter som ska sättas upp.

Det gäller därför att se till att tapeterna fungerar lika bra både för tonåringen och i ett blivande gästrum. Då behöver man förhoppningsvis inte tapetsera om igen om tio år. Det gör ju också att man kan passa på att lägga ner lite pengar och kvalité på tapeterna så att de håller i det långa loppet.

Målare fixar tapeter och lister

Ett tips är att låta någon annan ta hand om tapetseringen. Det bästa är att kontakta en målare i Uppsala som kan både måla lister och tapetsera. Då kommer hela rummet att kännas nytt och fräscht när det är färdigtapetserat. Det som återstår när tapeter och lister är klara är att inreda rummet. Kanske blir det en ny säng eller nya gardiner till rummet. Även lite nya lampor sätter piff på rummet så det känns ombonat.

Det kan vara bra att räkna med att det blir kompishäng i rummet. En förvaring med lite extrakuddar är alltid bra om de vill göra en soffa av sängen. Glöm inte att som förälder gå in och hänga där emellanåt med ditt barn. Tar man med lite fika så kan man bli inbjuden i rummet. Ett gyllene tillfälle att få sitta och snacka med tonåringen i ett nyrenoverat rum.