Kategorier
Golv

Golvslipning av duktiga hantverkare i Stockholm

För att vara säker på att få hantverkare med utbildning och bra löner är det viktigt att kolla upp företagen. Viktigt att läsa på vid golvslipning i Stockholm.

Paret Andreasson hade varit med om sin beskärda del av bluffmakare. Det verkade finnas obegränsat av dem i byggbranschen. Eller så var det bara så att det var Andreassons som lyckades pricka in dessa lurendrejare. Nu var det återigen dags för renovering, och både Stefan och Lisa var beslutna att denna gång hitta rätt företag.

Så istället för att ta första bästa de tyckte hade bra pris bestämde de sig för att gå långsamt fram. De kontaktade flera företag och frågade dem om deras personal. Vad de hade för miljö- och personalpolicy. De kontrollerade företagens organisationsnummer för att försäkra sig om att de var äkta. De ville att legitima golvslipare skulle slipa golven.

Perfekt golvslipning av glad personal

Efter att för första gången ha varit extremt noggranna valde de ut en av hantverkarna för en golvslipning i Stockholm. Personen i fråga var glad och trevlig vilket fick paret att gilla hen med det samma. Till och med så mycket att frun Anna bakade sin speciella morotskaka för att bjuda på när jobbet var gjort.

Under fikat hade hon återigen frågat ut golvsliparen, men hantverkaren verkade verkligen tycka om sitt jobb och sin arbetsgivare. Nog kunde paret se att kunskapen verkligen fanns då golvet blev fantastiskt vackert. Med den blanka lacken som sista touch blev sluteffekten perfekt. Man kunde spegla sig i golvet.