Kategorier
Takläggare

Takläggare i Stockholm som lämnar garanti

Måste ni lägga om taket? Bästa tiden för ett takbyte är när luftfuktigheten är som lägst. Vänta därför inte för länge med att boka en takläggare i Stockholm.

Bästa tiden att lägga om taket är på försommaren då luftfuktigheten är som lägst. Men det går givetvis att lägga om taket även under andra årstider, bara det inte regnar eller blåser för mycket. En takomläggning kräver planering och det bästa är att boka in takläggaren minst ett år i förväg.

Genom att vara ute i god tid hinner man också lägga undan pengar eller be banken om ett lån till renoveringen. Den som även vill byta till något annat material kan behöva ansöka om bygglov för detta, vilket kan ta tid. Men oftast lägger man samma typ av material som tidigare.

Så mycket kostar det att anlita en takläggare i Stockholm

Att lägga om taket kan kosta en hel del och priset baseras på materialkostnad och arbetskostnad. Enklaste sättet att få fram ett pris är att ta in offerter från några olika takläggare. En seriös takläggare kommer alltid ut på ett kostnadsfritt besök och besiktigar taket vid en offertförfrågan. Annars går det inte att bedöma arbetsåtgången och lämna en korrekt offert.

Det gäller att vara noga i valet av takläggare då det inte är alla som är lika bra. Därför måste man också be om referenser från tidigare uppdragsgivare och kontrollera dessa. Men det finns även takläggare i Stockholm som lämnar minst tio års garanti på de tak som de lägger. Kom i kontakt med en duktig takläggare här: www.stockholmtakläggare.se